En morgen et æble fra æbletræet og den næste morgen vælger du en pære fra pæretræet. Det er gode fordele ved frugttræer i haven, men inden det sker, er der stadig nogle skridt, der skal tages. Baseret på følgende tip vil du være ekspert inden for frugttræer i haven på ingen tid.

Forskelle i frugttræer
Der er naturligvis forskelle mellem de forskellige frugttræer. Du kan f.eks. Vælge æbletræer eller pæretræer, men der er flere forskelle. Frugttræer dyrkes på forskellige grundstammer, og denne grundstamme bestemmer størrelsen på træet. Hvis du vælger standardtræet, er det klogt at købe en stige med det samme. Begyndelsen på denne krone er faktisk på 180 til 220 cm. Halvstammen er lidt mindre end standarden, men kan stadig nå en højde på 12 meter. Det tager også lidt længere tid, før der er frugt på træet, men så snart der er, er det straks en stor høst. Den mindste sort er dværgtræet, som er mere velegnet til små haver. Dette træ bliver cirka 150 cm højt og bærer frugt kort efter plantningen.

Leave a Comment on Hvad skal jeg tage i betragtning med frugttræer i haven?

Leave a Reply

Your email address will not be published.