Ikke alle ejer et hus med en smuk gårdhave. Denne baghave er normalt afskærmet af en eller flere vægge og er ikke for stor. Derudover består overfladen af ​​en gårdhave hovedsageligt af sten og / eller grus med stenplanter imellem. Da denne have normalt kan ses fra forskellige rum i huset, er det vigtigt, at gårdhaven er flot. Nedenfor finder du forskellige tip og eksempler, der gør din gårdhave til en smuk indre have.

Naturligt grønt
Ofte finder du meget sten og / eller grus i en gårdhave, så der er mindre plads til grønne områder. Dette er en skam, fordi grønne områder i haven skaber atmosfære og afslapning. Gå for eksempel til planter som vedbend, lavendel, bregner, jasmin og gylden / blåregn for at tilføje noget grønt. Ved at vælge elegante kander og potter skaber du en ægte oase af ro. Du kan også tage det lidt større ved at gå efter et træ. På denne måde giver du straks lidt skygge på terrassen. Vælg f.eks. En ahorn, sumpeg eller lind.

Leave a Comment on Forskellige ideer til designet af din gårdhave

Leave a Reply

Your email address will not be published.